2011-02-05 10:13:49• hírek • Póti Orsolya

Végre találkoztak a Zoomosok

Péntek este lezajlott a már rég tervezett Zoom-találkozó. A szatmári fotós közösségi oldal felhasználói és üzemeletetői végre személyesen is megismerhették egymást.

A Zoom.szatmár.ro fotós közösségi oldal felhasználói részére szervezett első hivatalos találkozóra került sor péntek este az Al Capone Pizzéria & Étteremben. A fotós honlap több mint tíz  tagja fogadta el az üzemeltetők meghívását, így volt kivel megbeszélni az oldal további fejlesztésével kapcsolatos terveket.

A Szatmár.ro hírportál körülbelül fél évvel ezelőtt indította a fotósoknak szánt webapot, látván, hogy a "Szatmárnémeti, ahogy én látom" című fotópályázatra rengeteg alkotás érkezett, és hogy igény mutatkozott egy olyan közösségi oldal iránt, ahol a szatmári fotósok közzé tehetik fotóikat, véleményt mondhatnak egymás műveiről, és fejleszthetik fotográfiai képességeiket.

A még gyerekcipőben járó oldal a fél év során nagy sikernek örvendett a fotózást, illetve a fotókat kedvelők körében, de a találkozónak köszönhetően felmerültek olyan ötletek, amely által még sikeresebbé, még könnyebben kezelhetővé tehetnék az oldalt.

A szatmári fotós  közösségi oldal megtekintéséhez kattints ide!







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: